Hos oss kan alla känna sig välkomna.
Vi arbetar för att så många som möjligt oavsett allergi/intolerans ska kunna fika hos oss!
Vi bakar naturligt glutenfritt med rena mjöler och utan glutenfri vetestärkelse.
Stora delar av vårt sortiment är utan mjölk och ägg. De bakverk som innehåller mjölk är alltid laktosfria.

Strax utanför Veddige ligger Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri lantligt beläget jämte ån Viskan.
Hos oss kan du fika på vår uteservering i den gamla dyngstaden eller inne i vår rustika stenladugård med råare atmosfär.
Här kan du också strosa längs den lilla strandpromenaden, besöka Karl XI:s skans eller se på utsikten från berget där det gamla vattentornet en gång låg.

 

År 2015 fick vi fick idén att starta ett eget glutenfritt bageri där tanken var att enbart baka färskt bröd. Bröden skulle vara hållbara och inte torka eller smula sönder dagen efter det bakats.
Till en början såldes bröden hemma från grovingången som byggdes om till tillfällig butik. Brödet bakades i den mycket lilla och väldigt gamla stenugnen i källaren.
Snart byggdes hela källaren om till bageri/café och där huserade vi i fem år, fram till våren 2020 då vi äntligen kunde flytta in i vår stora stenladugård.

ETT BAGERI - FÖR ALLA