Vi erbjuder

Hos oss kan du handla nybakade bröd, frallor, bakverk och småkakor.

Är du hungrig finns det alltid något att välja på.  Vi har alltid stenugnsbakat pizza , sedan finns sallad efter säsong, samt andra små varma rätter som varierar med årstiderna. Vill du veta vad vi har just den dagen du vill äta hos oss så slå oss gärna en signal.

Menyn serveras från 11:00 - 30 minuter innan stängning. Vi har rättigheter för dryck samt många alkoholfria alternativ. Hela menyn går att ta med som Take away.

MENY

Vi har något för alla

Mat

Vår mat är naturligt glutenfri. Är du mjölkproteinallergiker eller vegan? Vi har mjölkfria ostalternativ för alla våra rätter.

Dryck

Hos oss kan du alltid dricka en kall läsk, bubbelvatten eller alkoholhaltig dryck. Våra öl är glutenfria med under 20 ppm.

Fika

Vi bakar alla våra bröd och bakverk från grunden med naturligt glutenfria mjöler. Hela sortimentet är mjölkfritt med undantag på några bakverk med laktosfri grädde.

GÖR EN BOKNING

Vi har gott om plats och en härlig uteservering om sommaren. Det kan ändå vara en god idé att boka ett bord, om ni till exempel är en större grupp eller önskar specialkost. Ring oss på 0765663391 men maila oss helt på info@kullagardens.se eller klicka på knappen nedan.
Observera att bokningen är godkänd först efter ni fått bekräftelse. 

GALLERI