Vår filosofi – ett bageri för alla

Till Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri kan alla känna sig välkomna.
Vi arbetar för att så många som möjligt oavsett allergi/intolerans ska kunna fika hos oss!
Vi bakar naturligt glutenfritt och utan vetestärkelse.
Stora delar av vårt sortiment är utan mjölk och ägg. De bakverk som innehåller mjölk är alltid laktosfria.

  • Inga kategorier

Vår bakgrund

År 2015 fick vi fick idén att starta ett eget glutenfritt bageri där tanken var att enbart baka färskt bröd. Bröden skulle vara hållbara och inte torka eller smula sönder dagen efter det bakats. Det var viktigt att baka med rena mjöler, utan glutenfri vetestärkelse.

Vår miljö

I Veddige – två mil norr om Varberg – finns Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri.
Vi ligger vackert belägna på landet, strax jämte Viskans strandkant.

Hos oss kan du ta en fika på uteserveringen – vår gamla dyngestad, eller sitta i den stora ladan med råare atmosfär. Det går också bra att låna med sig en picnickorg och avnjuta sin fika i våra vackra naturområden längs med Viskans kant, eller vid vattentornet på berget ovanför.

Vi har även gott om platser inomhus inomhus med gott om plats mellan borden.